Annons
Annons

Kolla in ditt himmelrike


Äh. jag gör det imorgon, jag har inte tid att åka på semester, ringa mamma, vara gullig mot min man, plugga ordentligt, träna på morgnarna eller börja meditera. Imorgon kommer jag ha de rätta kläderna, jobbet, kroppen och då ska jag ringa alla jag känner och fråga om vi ska gå ut.

Annons

Många lever i morgondagen, vissa tror till och med att vi kommer till himlen sen. Vissa lever hela sitt liv för himmelriket. Men kolla in detta. Detta är himlen. Nu pratar jag om fjällen, Ramundberget, bomullsvärlden med det lilla gulliga hotellet, pudret och det vackra vidderna. Men det det kan även vara Stockholms skärgård, eller vår gata i stan med de fina husen. Det är det bästa jag har fått av min utbränning. Förmågan att njuta.

Hur många av er skjuter upp livet? Det som hjälpt mig är meditation och yoga. Det hjälper mig att ta vara på nuet och suga musten ur varje ögonblick. Den här senaste månaden har jag varit sjuk i omgångar och inte kunnat njuta alls. Så kan det vara. Ibland. Men inte jämt. Det ända du vet att du har är nu.

 

följ mig för mer inspiration @carolinenorbeliecoaching

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar