Annons
Annons

Livet går inte i repris


Jag såg en familj som hade en härlig lördagslunch. Mamman var fullt ockuperad med att serva barnen. Barnen pratade och mamman svarade. Pappan, han hade fullt upp med mobilen. Han hörde ingen och var helt uppslukad. Jag tänkte direkt att det måste vara jobb. Han måste vara egenföretagare som måste arbeta en lördag mitt under lunchen. Stackarn. Vad han missar. Han har en härlig fru och två fina barn. Men han ser dem inte.

Annons

Jag passerade förbi deras bord och kastade en blick på pappans mobil. Jag blev chockad. Candy crush! Är det ett uttänkt medvetet val? Den här lördagen ska jag missa allt. Barnen ska få känna sig riktigt bortglömda och min fru med. Jag spelar Candy Crush.

Mobilen – vår tids cigarett

Tips till pappan: lämna mobilen hemma så att Candy crush inte lockar för mycket.

Tips till mamman: hitta en roligare man.

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar