Annons
Annons

Lova inte för mycket


Vi alla vet att socker är dåligt och att vi bör undvika det. Det har ingen missat. Förr kämpade jag med att sluta med socker för alltid, jag vet inte hur många måndagar jag svor heligt inför mig själv att nu är det måndag och jag ska aldrig mer äta socker. Kastade ut alla produkter med socker från köket och trodde att nu ska jag aldrig mer ens lukta på socker. Men verklighet kom i kapp, något hände och till slut blev det för svårt att hålla. Numera har jag inget problem med socker för jag har inget sockerbehov att tala om. Jag säger inte heller att jag slutar med något utan att jag att jag bara undviker det. Det finns en diet som kallas 90/10 och den är så bra för mig. 90 procent av tiden är jag nyttig, ser till att jag får näringsrik mat och 10 procent av tiden får jag unna mig socker och gud vet vad. Jag vill inte leva ett liv utan lakrits och mörk choklad. Så är det bara.

Annons

 

Testa själva!

följ mig på @carolinenorbeliecoaching

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar