Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Matstress

  13 april 2017

  Alla dessa hälsoråd kan faktiskt stressa oss. Det märker jag på mina vänner, som med stress i blicken frågar mig alla möjliga kost frågor. Som t.ex är havregrynsgröt nyttigt?Är gluten farligt eller hur är det med rawfood? En bra början att undvika mat med innehållsförteckning som du inte förstår. Ät ren mat utan tillsatser. Stoppa inte i dig skräp. Försök att tänka att mat ska ge kroppen näring som i sin tur ger dig kraft att leva. Ofta äter vi för att bara blir mätta, för att kontrollera våra känslor eller för att döva sorg eller stress. Äter man ren mat så får man mer energi och dessutom lär man sig läsa av sin kropp och dess signaler. Vilket gör att det blir lättare att upptäcka om du stressar för mycket eller om det är något annat i livet som du behöver ändra.

  Annons

  Har du en stressig vardag, värm på en färdig soppa t.ex Butternut från Spoons. Jag äter deras soppor ofta och är nog deras bästa kund. Enkelt, nyttigt och gott.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar