Annons
Annons

Minnen som påverkar


 

Idag är jag glad och lättad. Jag klarade tentan på Svenska näringsakademin. Nu är jag kostrådgivare. Utbildningen är riktigt bra med kunniga och underhållande föreläsare. Som Holistisk hälsocoach och stresscoach ser jag bara kosten som en av delarna till ett bra mående. Det är grymt att kunna kostrådgivning för min egen del men också för att en hel del kunder kan behöva det stödet.

Annons

En tenta för mig innebär mycket stress. Jag hade inte min bästa tid i livet under gymnasiet så jag gjorde inte särskilt bra i från mig i skolan. Dessutom har jag säkert någon form av dyslexi. Jag vet att jag inte är dum men känslan av att sitta i skolbänken stressar mig. Det är precis som misslyckande från gymnasiet sitter kvar i kroppen. När jag sätter mig i skolbänken kommer känslan att jag ska misslyckas igen. Även fast jag har helt andra förutsättningar nu. Har ni minnen från förr som styr er idag? Ett bra verktyg är att medititera. Försök att känna efter var i er kropp minnet sitter. Och andas in i det stället. Och tänk att minnet släpper från er kropp. Andas tills det känns som det obehagliga minnet är borta.

Skål med en grön smoothie, gjord på grönkål, spenat, äpple och mango.

Följ mig gärna på @carolinenorbeliecoaching

Är det intresserad av att bli coachad? Maila mig [email protected]

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar