Annons
Annons

Nu är det någon som släkt lampan


Kämpa mot mörkret
Nu är det mörkt. Jag är i dvala. Idag har jag inte vaknat trots yogapass. Ändå gillar jag hösten för det är så vackert och för att jag har ett behov av att kura hemma. Men lite kortare vinter kunde vara önskvärt. Ni vet ju att ni ska röra på er så det behöver jag väl inte säga och och att ni ska vara ute på dagtid. Så långt är vi överens, va?

Annons

Tänd alla ljus du hittar hemma. Det finns inget mysigare än tempelstämning.

Ge trötta och ledsna fötter ett mjukgörande fotbad. Massera med en skrubbkräm, fila bort förhårdnader och smörj sedan in fossingarna med en fet fotsalva.

Spikmattan
En spikmatta fungerar som en blandning mellan akupunktur och massage och kan hjälpa mot både sömn- och avslappningsproblem. Spikarnas tryck mot ryggen sägs lösa spänningar, lindra värkande muskler och frigöra kroppens må bra-hormoner endorfiner och oxytocin. Se mer: www.spikmattan.com och www.shaktimattan.se.

Ta vitamintillskott
Känner du dig hängig kan det bero på järn- eller D-vitaminbrist. Se till att fyll på med tillskott. Drick smoothies som aldrig förr. Gå till naturapotek de har bättre produkter.
Fixa hemma-spa!
Skäm bort dig med ett hemma-spa i badrummet. Ge håret en hårinpackning, lägg en ansiktsmask, tänd några ljus, tappa upp ett skumbad, och kanske ett glas vin, och njut!

Skaka på rumpan
Sätt på bra musik och dansa hemma. Dans frigör massor av endorfiner. Mina barn älskar när jag drar igång till dans.

Kickstarta dagen
Morgonen är ett perfekt tillfälle att träna, kroppen är utvilad och du vaknar till ordentligt. Avsluta duschen med kallvatten för en riktig piggelin-effekt! Jag kämpar med detta tipset och har väldigt svårt att få till morgonträning. Så fort klockan ringer så tänker jag, men herregud jag har ju eget företag.- Jag kan träna när jag vill. Så ligger jag kvar där.  Så där är jag ingen förebild. Men vem vet jag kanske kan bli.

Bli av med energitjuvar.
Det som tar mest energi är sånt som du vill ha gjort men inte ta dig för. Nu har du inte råd att spilla energi. Ta tag i räkningar och jobbiga samtal. Eller vas du bär runt på som skaver.

insta: @carolinenorbeliecoaching
www.carolinenorbelie.com

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar