Annons
Annons

Sen händer kanske inte


 

Tidig morgon på väg till min underbara yogautbildning på Yogayama. Tyst, klart och ödsligt. Det var bara jag och några lite väl glada som inte hittat hem från krogen. På yogan fick jag en insikt. Kanske känner ni igen er. När jag sitter på föreläsningen och de går igenom all jobbig anatomi och super konstig sanskrit tadasana, trikonasana och allt vad det heter så tänker jag. Oj vad svårt, det där är för svårt för mig att komma i håg. Jag zoomar ut. Det där lär jag mig sen. Sen finns ju inte. Jag har ju ett fullspäckat schema. Jag blockerar alltså kunskap. I stället för att tänka: Åh vad intressant, det här ska jag komma i håg, vad kan jag koppla det svåra ordet till?

Annons

Från och med nu ska jag lära mig allt i stunden och inte tro att det blir lättare sen. Känner ni igen er?

@carolinenorbeliecoaching

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar