Annons
Annons

Pms, utmattning eller akne runt hakan?


Följer du alla andras livsrytm eller eller lyssnar du in din egen?

Nu skriver jag inte bara till er utan till mig själv iallafall till mig själv i dåtid och ja nu också. Det här har jag svårt för. Jag är så bra på att pressa mig för hårt. Bromspedalen är svårare att hitta än gasen.

Annons

 Att leva efter andras rytm och schema är negativt för dina kvinnliga hormoner. Min man orkar mer saker än jag. Och förr kunde jag hänga med på saker utan att lyssna till mig själv. Är du kronisk trött, har du låg sexlust, intensivt premenstruellt syndrom (PMS), cystisk akne, mild depression eller andra ”slumpmässiga” symtom kan det vara så att du går i mot din naturliga rytm, ditt tempo i livet. Genom att arbeta för att balansera dina hormoner genom att lyssna på dig själv kan du börja leva i harmoni med din kvinnliga kropp. Resultatet? Du börjar känna dig mer energirik, glad och levande än någonsin.

Här är några symtom:

1 | Du är utmattad.
2 | Ingen sexlust
3 | Din PMS är mer intensiv än vanligt.
4 | Du du blir tjock runt mage och höfter.
5 | Du deprimerad – ibland utan speciell anledning.
6 | Akne,  särskilt runt käken och hakan.

Skapa förändring:
Börja ge näring till dig själv. Näring i form av vila, ren mat utan kemikalier och tillsatser.  Träning är bra men yoga och promenad räcker om du känner dig helt slut. När du har mens/ pms lyssna på kroppens signaler. Vill den vila? Vad behöver du?

Säg nej om du inte orkar träffa dina vänner efter jobbet. Om dina vänner klagar för du inte orkar ses. Bry dig inte. Du måste lyssna inåt. Lever du i en familj. Var lite mer ego och lämpa över lite mer på din man.

Kosten då?

1. Ta bort bearbetade livsmedel från din diet.

2. Ta bort mjölkprodukter i din diet

3. Ät bra fetter

4. Ät ekologisk/svenskt kött

Kontakta mig om du vill veta mer:
@carolinenorbeliecoaching
Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar