Annons
Annons

Prestationspodden 2 år


 

När Per frågade mig vad om jag ville starta Prestationspodden hade jag ingen aning om att det skulle förändra hela mitt liv, berika och ta otroligt mycket tid.

Vi släppte första avsnitt med rädsla och ångest för vad alla skulle tycka. Vi hade ingen aning om att vi skulle få så många lyssnare som vi har idag.

Annons

Prestationspodden är det första jag gjort bara i från mitt hjärta utan plan och utan hinder. Vi bara gjorde. Och vi har så roligt. Det är få människor som jag känner så bra som Per. Vi har blivit lite som syskon eftersom det är få saker vi inte vet om varandra. I början var Per så slut av utmattningen att han låg och vilade mellan inspelningarna. Prestationspodden har många roliga gäster på gång: Isabel Boltenstern, Glowbyu och Kay Pollack.

För mig var Prestationspodden en språng bräda mot mina drömmar. Jag har alltid drömt om att jobba som coach, inspirerad av de coacher vi intervjuade så började jag att studera till coach. Idag arbetar jag och har många kunder både kvinnor och män.
Att coacha andra är min styrka i livet och jag tror alla har gåvor och styrkor som bör användas. Det gör dig lycklig. Om man inte arbetar med sina styrkor och gåvor så kan man se till att använda dem i sitt privat liv.

Kunderna kommer till mig för att de är stressade, utmattade eller att de vill skapa förändring i livet. Det är fantastiskt att se dem utvecklas. Vissa behöver bara prata och andra arbetar stenhårt med dem själva.

 

Vill du att jag ska hjälpa dig att hitta din styrka/ gåva? Första mötet med mig är gratis och utifrån det sätter vi en plan.

Maila mig: [email protected]

 

Följ mig på instagram @carolinenorbeliecoaching

Facebook Stresscoachen Caroline Norbelie

Facebookgruppen: Hejdå stressen

Bilden på mig är tagen av Anna Forssell AE Photography

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar