Annons
Annons

Reclaim the break


Unionens nya satsning heter Reclaim the break. Idag var jag och lyssnade på Unionen. De talade om återhämtning! Och det har jag ju sagt länge. ÅTERHÄMTNING ÄR DET NYA SVARTA.

Jag blir så glad att Unionen tar tag i detta gällande arbetslivet. Hurra! Och jag är medlem där. Vilken tur.

Annons

Det som gör att arbetsgivare inte prioriterar återhämtning och preventiv stresshantering är att arbetsgivarna gör det som de tycker brinner:  alltså driver in pengar. Tänk om arbetsgivarna skulle få förhöjda löner för att de tog hand om personalen bättre.  Tänk om det skulle ligga på deras priolista.

Något måste ändras, jag förstår att som chef måste du släcka de bränder du har framför dig. Man hinner inte tänka på att arbetsgivarverket har givit  riktlinjer som skulle vara bra att följa.

Det slog mig när jag lyssnade på experterna om stress att  jag har en del att tillägga. Intervju av människor med stress är nog det bästa sättet att lära dig och få kunskap om stress. Att lyssna helt enkelt.

Nu ska jag ut i solen och återhämta mig innan barnen ska hämtas.

 

kram

 

Caroline

 

Vill du att jag föreläser för er kontakta mig på [email protected]

följ mig på @carolinenorbeliecoaching

 

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar