Annons
Annons

Reflextioner från helgen


Denna helg har gått i lyxen och matens tecken. Barnen var outsourcade till några nära vänner. Jag och Martin gick till Broms på Östermalm. Det var otrolig gott vilket gjorde det enkelt att bortse ifrån att det kryllar av tonåringar med jägarkläder som ser ut som om de går runt med pappas plånbok. Efter det gick vidare till Spanjorskan. Inte jättegott men härlig personal. Men lyxen av att få vara själva är obeskrivlig. Jag älskar mina barn och saknar dem efter fem minuter. Men vilken frihetskänsla det är att få leva lite mer som jag levde innan barnen. Jag kan inte fatta hur mycket tid jag hade då. Och jag undrar lite vad jag gjorde av all tid jag hade innan barnen.

Annons

Helgen är inte slut där utan i söndags blev jag bjuden på brunch av Madeleine på Yogamana. Det är så viktigt att vara i ett sammanhang. Jag har turen att ha min mottagning på Yogamana. Det är så roligt. Dels att ha tillgång till en lokal och dels ha kollegor. Vi tillsammans har all kunskap om stress du kan tänka dig. YogaMana är en yogastudio på vackra Danderydsgatan 2 mitt på Östermalm i Stockholm. En oas med ett helhetskoncept inom lugna läkande yogaformer, terapi, föreläsningar, workshops, retreats och massage.

YogaMana finns till för alla som vill må bättre, komma ner i varv, få mer energi, kraft och kreativitet. YogaMana betyder “att skapa balans i sinnet”. I yogapassen finns ingen prestation och målet är att vara fullständigt närvarande i kroppen med ett stilla sinne och en djup medveten andning.

I söndags bjöd Madeleine ( som äger stället) på brunch på Mosebacke. Underbar utsikt och mat. Men efter två timmar var vi inte välkomna att stanna längre. Då ville de ha in ett nytt sällskap. Lite trist apropå stress. Ulf hade inte ens ätit klart. Det supergott men se till att inte prata för mycket och tugga snabbt om du ska dit.

 

 

E

 

Vill du veta mer om Madeleine och hur hon kom inte på Mediyoga. Lyssna gärna:

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar