Annons
Annons

Se mig prata om återhämtning LIVE


https://www.competencer.com/se/artiklar/psykiskhalsa/webbinarium-aterhamtning-och-stress

 

Vill ni veta massor av tips om stress och återhämtning klicka på länken.

Själv vet jag inte om jag kommer titta. Jag är van att lyssna på mig själv i och med prestationspodden. Men att se mig är något nytt. Men tyckte det var så kul! Janna på Competenser som intervjuade mig är en cool person med bra frågor. Innan var jag rädd att min dyslektiska hjärna skulle börja prata i gåtor och att jag skulle snubbla på orden. Dessutom hade jag ingen färg på kläderna som passade när vi skulle filma så jag fick gå och köpa en ny tröja på vägen till inspelningen. Stresscoachen fick ta några djupa andetag. Jag står ju för att inte äga så mycket prylar så jag har bara rött och svart. Och det gör sig tydligen inte i film. Men sen väl på plats så gick det bra!

Annons

Självklart kom inte ALLT jag ville säga med utan jag har mer info att bjuda på. Men kul var det! Jag vill göra mer rörligt.

Ni kanske kommer få se mer av mig här på bloggen

 

Om ni arbetar på ett företag och vill att jag kommer och föreläser om stress. Så hör gärna av er:

Jag har olika ämnen: Stress och återhämtning

Digitala stressen

Prioritera dig ut ur stressen

Och detta går att kombinera med yoga och meditation.

[email protected]

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar