Annons
Annons

Sjön är magisk


Vi hyr ett landställe och bor precis vid den här sjön. Jag visste inte hur mycket jag skulle älska den där underbara lilla sjön när vi kom hit första gången. Jag är uppväxt i närhet av hav. Och tänkte när jag såg sjön att det här får väl duga. Men alltså den lilla underbara sjön slår allt. Den är så lugn, snäll och jag mår så bra av den. Det känns som den ger energi. I stället för ett blåsigt hav där man måste parera vindarna.

Annons

Hade jag läst detta innan jag lärde känna denna magiska sjö hade jag trott jag var vansinnig.

Att åka till landet på helgerna är för oss också stressigt, vet inte hur andra lyckas men jag  och Martin är helt slut av allt packande. Men det är värt det. Naturen kompenserar.

 

Veckans stressknep:

Åk till en sjö, helst utan barn.. om barnen måste med ta med böcker och läs för dem. Lägg dig ned på en klippa eller brygga och lyssna på fåglarna.

Även om jag inte är utbränd längre så har jag ofta underskott på energi. Jag är aktiv och det händer mycket i kombo med att vara mamma.

Så sjön är magisk för mig ❤Ha det härligt i solen.

 

Följ mig på insta @carolinenorbeliecoaching

[email protected]

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar