Annons
Annons

Skapa din egen dag


Om man inte är glad på sin födelsedag när fan ska man då vara glad brukade min då 90-åriga lite tjusiga farmor sjunga med sprucken röst. Farmor, jag är tyvärr lite trött från yogahelgen, osteopat  och därmed lite allmänt sur. Men jag blir så glad av alla härliga grattis i alla olika kanaler. Jag älskar att fylla år, sur eller inte. Farmor älskade att fylla år, hon skrev ned alla som ringt i tur ordning och då gällde det att vara först. Klippte mig i dag och det var väl det som var bra. Att klippa mig är det bästa jag vet.

Annons

Jag tror man måste inse att man måste fixa sin dag själv. Note to my self: Skapa din egen dag. Nästa år ska det bli lunch på Sturehof och yoga. Kanske till och med skicka blommor till sig själv, varför inte?

 

följ mig gärna på instagram @carolinenorbeliecoaching

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar