Annons
Annons

Snurrar tankarna i ditt huvudet?


Snurrar tankarna? Du försöker göra annat men det du hör är dina speedade tankar. Har du svårt att landa i dig själv? Din partner kommer hem men du ser honom/henne inte.- Hej säger jag! Oj, hej svara du lite skamset. Eller du säger hej men med simmig blick och fokus på dina tankar. Ditt jobb och det du inte lyckades särskilt bra med snurrar som tvätten i en tvättmaskin. Och börjar det kanske likna ångest? Fortsätter tankarna fast du läser en bok för dina barn? Simultankapacitet är på högnivå. Du läser ord, meningar och ja en hel text men tankarna är på något annat. Om du fick välja skulle du bara vilja krypa in i din mobil och fortsätta stimuleras? Börjar du bli galen? Nej, det tror jag inte, det är stress. Hjärna är överhettad. Du befinner dig i det sympatiska nervsystemet. Systemet vi har för att överleva om vi skulle träffa på en galet djur i skogen. Som hjälper oss att fly och inte bara stå där som ett tillgängligt byte.

Annons

 

Men vad gör man?

  1. Fokusera ännu mer på dina nära och kära. Titta på dem, ta i dem, fråga dem massor med frågor och försök att kliva bort från dig och ditt. Krama och pussa på dem och verkligen njut av dem innerligt. Då förminskas vår egna stress. ( Jag har märkt att det funkar väldigt bra enligt mina kunder)
  2. Osteopati, det hjälper dig att bli lugn och hitta tillbaka till det parasympatiska nervsystemet. Jag har hittat mitt lugn genom att gå till en osteopat.
  3. Träna men inte för hårt, men lite puls och svett är bra.
  4.  Ta hjälp om det inte går att bryta. Acceptera inte att vara så här stressad.

 

Ha en härlig helg.

 

för mera tips och inspiration följ mig @carolinenorbeliecoaching

för att boka mig som coach [email protected]

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar