Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Sorg och kärlek

  13 april 2017

  Det som hände i fredags känns både sjukt och overkligt. Men det som värmer mig är alla människor som visar kärlek och öppenhet. Vi som vanligen håller oss på vår egen kant, pratar plötsligt med varandra, öppnar våra hem och erbjuder hjälp. Jag funderar över hur man skulle kunna hålla kvar vid öppenheten. Tänk vilket underbart Sverige. Man skulle kunna skapa en hashtag som påminner oss att hålla kvar vi denna öppenhet typ hashtag openswedenforever eller har ni något förslag? Maila mig gärna om ni har några idéer.

  Annons

  Det känns fint, tungt och sorgset att gå bland alla blommor på Drottninggatan, alla underbara lappar med kärlek på. Jag vill bara skjuta bort sorgen men påminner mig själv om att det är bättre att stå kvar i den. Vad jag har lärt mig av mina studier till hälsocoach är att trycker man bort känslor så kommer det tillbaka i en annan skepnad.

  Så stå kvar och känn.

  Kram!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar