Annons
Annons

Stressar våren dig?


 

Hej våren!

 

Jag älskar dig men du är också lite jobbig. Jag vill bara vara i naturen. Men bor mitt i stan. Och som många andra måste jag jobba. Nu sitter jag på en bänk och kisar mig rynkig för att kunna jobba utomhus. För mamma har alltid sagt åt mig att passa på medan solen skiner. Jag blir lite stressad av att inte veta om det här är den sista solstrålen för i år. Kommer det vara iskyla framöver?

Annons

Helt plötsligt faller vinterbonaden och den könlösa jackan av och du är tvungen att visa upp dig. Snart är det bara ben och brun-utan-sol som är lite slarvigt dit satt. Vasaparken som länge legat i dvala är nu proppfull av människor. Och det är som om ett disco för vuxna och barn. Nya brillor och vältränad kropp känns som ett måste.

Men ändå så älskar jag såklart våren och ännu mer sommaren.

Men ge mig en klippa vid havet. Tack!

 

Vad gör man då om man känner sig som jag. Lite hetsad. Känslan av att man måst  vara perfekt ökar för varje dag.

 

1. Finn lugnet i att solen kommer tillbaka. Du måste inte ut så fort molnet flyttar på sig från solen.

2. Gå kvällspromenader

3. Lugna ned dig du behöver inte se ut som en modell bara för våren är här. Det går bra med valkar också. Du är så bra som du är! Operfekt!

 

Kram!

@carolinenorbeliecoaching

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar