Annons
Annons

Träna dig lugn


Hej,

Jag vill passa på att puffa igen för min och Kristina Rosenbergs facebookgrupp: Träna dig lugn

Jag och Kristina Rosenberg, ni kanske känner igen henne som Löpcoachen, har startat ett projekt i hop för att få folk att röra på sig mer för att minska stress och öka välmående. Vårt projekt smyger igång med facebookgruppen ”Träna dig lugn”. Sök om medlemskap så släpper vi givetvis in dig. Så här beskriver vi gruppen:

Annons

 ”Träna dig lugn” är facebookgruppen för dig som kanske stressar för mycket och/eller tränar för lite. Vi vet av egen erfarenhet att fysisk aktivitet gör dig lugn och nöjd i sinnet. Och att du av ett lugnt sinne presterar bättre fysiskt – om det är det du vill …
Därför utmanar vi dig att träna minst 30 minuter varje dag – gärna mer. Promenera, yoga, cykla, spring, simma, eller något helt annat som du gillar. Känns det tufft att komma igång, tänk på hur skönt det känns efteråt.

Om du sedan vill maxa ditt lugn med meditation, mindfulness eller annat välgörande så ska du så klart göra det.

Skriv ett inlägg i gruppen när du vill dela med dig av din träning, har frågor eller bara vill peppa oss andra. Det viktigaste i vår grupp är att vi bara peppar och delar med oss av positiv energi – negativa kommentarer är inte välkomna.”

Prioritera dig själv! Häng med oss, heja, träna och peppa!

Läs Kristinas blogg och få inspiration och tips om löpning för alla nivåer:   kristina.mabra.com

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar