Annons
Annons

Träna dig lugn eller helt färdig


Jag tycker träning är det absolut viktigaste för mitt välmående och det är superbra mot stress. Jag klarar mig inte utan. Det är så trist att läsa i tidningen om att barnen är för stillasittande. Därför är jag så upprörd för att rektorn på min sons skola har infört förbud av fotboll varannan vecka. Barnen måste göra något annat tycker rektorn. Varför det undrar jag? Vad är grejen? Min son spelar fotboll 3 timmar om dagen och det gör mig lycklig. Han är helt svettig och glad varje gång jag kommer och hämtar honom. Dessutom har han lärt sig läsa, skriva och räkna på grund av sin passion.

Annons

Jag är numera en yogande person men en gång i veckan tränar jag med pt på Norra bantorget. Efter 30 min är jag helt färdig och nöjd. Min pt är hård och får mig att kämpa hårt även fast jag egentligen är rätt lat. Vill du ha en super pt: Kontakta Åsa på Facebook: Åsa Alsén Personlig tränare

Här är hon. Hon ser snäll ut men när man ligger där på marken och kvider är hon långt i från snäll:) 

Vill du ha mer pepp till att träna. Följ min och löpcoachen Kristinas facebook grupp: Träna dig lugn. Det är en superhärlig grupp där vi peppar varandra till träning.

Rör på er!

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar