Annons
Annons

Träna dig lugn


 

Den här tiden på året är härlig, det är full fart framåt! Lite väl mycket stress för min smak. Jag trodde att det är nu alla tränar hårt inför beach 2017. Men där hade jag fel. Min personliga tränare Åsa berättade just för mig att det var nu alla kunder bokar av. De har för mycket att göra och prioriterar bort sig själva. Jag pluggar dubbelt, så för mig är det också svårt att hinna med allt som ska hinnas med. Men utan träning mår jag inte bra och utan träning kan jag ändå inte uppskatta alla roliga tillställningar och får svårt att vara närvarande på dagis- och  skolavslutningarna som närmar sig. Träning gör mig inte bara stark utan även lugn. Och för mig är det det bästa.

Annons

Jag och Kristina Rosenberg, ni kanske känner igen henne som Löpcoachen, har startat ett projekt i hop för att få folk att röra på sig mer för att minska stress och öka välmående. Vårt projekt smyger igång med facebookgruppen ”Träna dig lugn”. Sök om medlemskap så släpper vi givetvis in dig. Så här beskriver vi gruppen:

 ”Träna dig lugn” är facebookgruppen för dig som kanske stressar för mycket och/eller tränar för lite. Vi vet av egen erfarenhet att fysisk aktivitet gör dig lugn och nöjd i sinnet. Och att du av ett lugnt sinne presterar bättre fysiskt – om det är det du vill …
Därför utmanar vi dig att träna minst 30 minuter varje dag – gärna mer. Promenera, yoga, cykla, spring, simma, eller något helt annat som du gillar. Känns det tufft att komma igång, tänk på hur skönt det känns efteråt.

Om du sedan vill maxa ditt lugn med meditation, mindfulness eller annat välgörande så ska du så klart göra det.

Skriv ett inlägg i gruppen när du vill dela med dig av din träning, har frågor eller bara vill peppa oss andra. Det viktigaste i vår grupp är att vi bara peppar och delar med oss av positiv energi – negativa kommentarer är inte välkomna.”

Prioritera dig själv! Häng med oss, heja, träna och peppa!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar