Annons
Annons

Ursäkta om jag sover en stund


I helgen var det en magisk yoga helg på Yogayama. Föreläsningarna var helt fantastiska, blanda annat om compassion och vulnerability.  Lördag morgon 07.30 började med Pranayama, andningsövningar som avslutades med att man får ligga ned i savasana, dead mans pose. För att sen börja ett balans pass. Jag var lite trött för min axel krånglar. Det är yogan som lärt mig att känna efter vad jag behöver. Och jag måste ge mig själv lite kred att jag faktiskt har börjat bli en drottning av återhämtning, jag sover ju numera genom hela nätterna och något avslappnad och helt obrydd somnade jag och sov under hela passet som jag tror är ca 90 min. Jag har många svagheter det vet ni, men min största gåva är att jag kan stänga av att det är andra människor runt om mig. Jag skulle passa på teatern. Jag skulle inte störas av publiken.

Annons

– Oj här balanserar ni ser jag. Ja ha. Det var det passet. Dags att äta frukost snart då.

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar