Annons
Annons

Råd till den som snart är utbränd


Läs upp för någon du tror är på väg att bränna ut sig. Jag tror inte den personen har tid att läsa min blogg.

1. Ditt omdöme är inte att lita på
Alla uppgifter, även de små, upplevs som enorma och svåra att hantera. Du vet inte om det du precis sa till din granne var vettigt eller helt oacceptabelt.

Annons

2. Du är ständigt trött
Du är hela tiden trött och har alltid ett underskott på energi. Pressen på dig känns stor och du är lika trött på måndagen som du var på fredagen.

3. Du blir lätt sjuk
Du lever på adrenalin, ( enligt konstnärerna är det den bästa drogen) men när energin tar slut kraschar du. Resultatet blir att ditt immunförsvar bryts ner. Huvudvärk, magvärk, influensa, hjärtklappning, inflammationer – plötsligt drabbas du av allt.

4. Du har tappat glädje och lusten
Din entusiasm för dina uppgifter har dalat och där du tidigare la ner hela ditt hjärta gör du nu bara ett minimum. Du känner ingen livsglädje och tänker att folk ändå inte bryr sig.

5. Du hinner aldrig ta paus
Det finns ingen tid för återhämtning i ditt liv, något som är en oerhört viktigt för hälsa. Du hinner aldrig andas ut eller sitta ner och bara känna efter hur du mår. Det kanske är så att du inte vågar. Ju mer du behöver pausa och ju mer söker du dopamin från din mobil.

6. Inget blir gjort
Du får ingenting gjort, även om du alltid är upptagen. Detta kan göra att din självkänsla rasar.

 

Tack för idag, nu ska jag ta en siesta.

följ mig @carolinenorbeliecoaching

boka tid för coaching [email protected]

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar