Annons
Annons

Utsätt dig för livet


Du kommer hem, kastar dig på soffan och orkar inte vara med barnen. Egentligen skulle du spela badminton i kväll men du ställde in igen. Din man kommer hem och du hälsar knappt. Han är van för du är ju så trött och så stressad jämt. Middagen är fullgång men du är inte närvarande.

Annons

När man under många år är stressad, deprimerad eller kanske lider av ångest, ätstörning så kan det vara bra att ställa sig frågan: Vad är det jag inte gör när jag är trött och stressad?

t.ex.

jag är inte trevlig mot min man

jag är inte närvarande mina barn

jag tackar nej till vänner och träning

 

När det är så här brukar jag uppmuntra mina kunder till att göra tvärtom. Att testa hur det blir när du trots att att du är trött: hälsa glatt på din man, kanske till och med en puss, gå på badminton fast det tar emot och kämpa för att vara närvarande med barnen om än bara några minuter. Ofta får mina kunder energi och stressen dämpas av att utsättas för livet.

Följ mig på @carolinenorbeliecoaching

För coaching kontakta mig på [email protected]

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar