Annons
Annons

Vabbstressen


Stressen är stor när man vabbar, speciellt om man egentligen inte har tid. Det brukar ofta leda till bråk mellan föräldrarna, vems jobb är mest viktigt? Vilken 40-talist kan komma i från golfbanan och hjälpa till med barnen? Att vara instängd en vecka med sjuka barn kan vara förödande för vilket psyke som helst. Jag bor i lägenhet och det är outhärdligt att vara hemma ett par dagar. Jag vill bara ut!!!

Annons

Mina tips:

Var med barnet till 100 % under en del av dagen. Lägg bort telefonen i en låda, så att du kan fokusera ordentligt. När halva dagen gått och du måste jobba en timme trots att du vabbar, var tydlig och berätta det för barnet. Att vara tydlig mot dig själv och barnet leder till att du är mer nöjd med dig själv. Du kommer vara en bättre förälder och bättre på ditt jobb. Det blir inte bra om du sitter och glor på mobilen samtidigt som du försöker bygga lego. Det är jobbigt för er båda.

Om din chef är väldigt krävande och begär att du ska jobba tycker jag att du ska försöka säga ifrån. Det är otroligt stressande att arbeta mycket när man vabbar. Om du sätter gränser som är bra för dig så får du mer respekt på jobbet.

Njuta av ditt fina barn. Mys för fulla muggar. Unna er goda grejer som smoothies och bär. Då blir det inte så jobbigt. Och dagen går snabbare. Häll i dig varmt vatten med färsk ingefära, citron och honung. Om du börjar känna dig krasslig. Addera färsk vitlök.

 

@carolinenorbeliecoaching

läs mer om hur jag coachar på carolinenorbelie.com

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar