Annons
Annons

Vad är du rädd för?


Min största rädsla är att skiljas åt. Att säga hejdå, helt enkelt. Så har det alltid varit och det bottnar nog i att jag är skilsmässobarn. Jag har inte varit ifrån mina barn mer än någon enstaka gång trots att de är 7 och 3 år. Nästa vecka åker jag till New York utan barnen och jag är livrädd. Min man googlar på vad vi ska göra i New York och han har massor med roliga förslag på allt från restauranger till yogapass. Jag bidrar inte med några förslag, istället tar jag bara några djupa andetag. Att åka till New York har jag önskat mig, ändå styr min rädsla mig totalt. Jag vet att väl där njuter jag och rädslan är som bortblåst. Efter de gånger jag gått emot rädslan så stärks jag och känner mig fri. Hur är det med dig? Vilka är dina rädslor? Hur jobbar du med dem? Släpp rädslorna, de är inte verkliga.

Annons

Jag och Per Lundevall intervjuade Henrik Schyffert om rädsla. Han pratar om att marknaden och tillväxten styr våra rädslor. Att vi får för mycket information som inte stämmer och att vi borde stänga av internet ett år. Enligt Henrik är vi rädda för nästan allt, och ofta för helt onödiga grejer som slukhål och vägpirater. Men framförallt är vi rädda för att bli bortstötta, att inte passa in. Hans egen största rädsla handlar om att inte vara rolig, att ”bomba”. Men å andra sidan är det också den rädslan som får honom att gå upp på morgonen. Lyssna på ett avsnitt där Henrik ger oss sin syn på rädsla, stress och prestation eller se showen.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar