Annons
Annons

Vad är en helg på Yogayama


….antagligen alldeles underbar.

Jag går ju yogautbildningen, jag är väldigt intressad av andningstekniken, då jag tror att mycket psykisk ohälsa skulle mildras om vi lärde oss andas. Jag kommer intervjua Sara Granström från Yogayama om andning. Det ska bli så intressant.

Annons

Jag älskar utbildningen men jag har haft sån otur. Varje tillfälle är en gång i månaden och varje gång har jag mens.  De senaste två gångerna har jag inte kunnat gå. Jag blir helt utslagen av den där himla mensen. Alltså att  vara kvinna är så krävande. Vi borde få fler sjukdagar. Jag blir sängliggandes.  Och i natt när jag vaknade upp och kände sprängande huvudvärk, då tänkte jag på mig själv utifrån Compassion baserad terapin syn. Om jag vore Mathilda ( min dotter) skulle jag tvinga i väg henne? Svaret blev enkelt: absolut inte. Aldrig skulle hon få gå i väg som en urvriden trasa och prestera i en yogasal.

Jag hoppas verkligen att jag kan ta igen missade gånger och fortsätta min utbildning.

Lite bitter sitter jag på balkongen med en grön smoothie, huvudvärk och sprängande mage (som ser ut och vara gravid i tredje månaden). Jag hör mina barn tjafsa om några pennor. Detta skulle blivit min barnfria helg. Men jag har lärt mig två saker. Jag måste ta hjälp av någon för så här utslagen kan jag inte bli en gång i månaden. Och två jag lyssnar äntligen på kroppen!

 

Ha en härlig helg i solen 💛

Caroline

 

följ mig gärna på @carolinenorbeliecoaching

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar