Annons
Annons

Vad orkar du


Även om det gått lång tid sen du mattat ut dig så kan det vara så att du fortsätter leva som att du inte har fått din energi tillbaka. Du fortsätter att tacka nej till middagar med kompisar för att du är van att du måste spara på din energi. Det gäller att inte begränsa sig själv och stänga in sig i onödan. Jag kan känna igen mig i det. Frågar någon mig om jag vill gå ut och äta middag så är min första tanke. – Nej! Hjälp, det går inte,  jag måste bunkra min energi för att orka med morgondagen. Men jag orkar numera och ofta så ger det energi att träffa en vän även om det blir sent. Det gäller bara att välja vänner som ger energi och inte tar.

Annons

Mitt tips är att checka in med sig själv: 

  •  Hur mår jag nu?
  • Prioriterar jag rätt?
  • Skulle jag vilja ändra något?
  • Vad har jag ork för? Vad är viktigt nu?
  • Vad ska jag ta bort från schemat?
  • Vad behöver jag mer av?
  • Vilka vänner tar min energi/ vilka ger?

 

Lyssna in och ändra.

@carolinenorbeliecoaching

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar