Annons
Annons

Vad ska jag bli när jag blir stor?


A

 

För många är sommaren en ren njutning, för andra kanske det sommaren är som när de dagdrömde om när de satt på sin stela kontor stol och längtade att vara med familjen i sommarhuset. Familjen är liksom ibland jobbigare än kontorstolen och kollegorna. Sen finns det en hel drös som bara ryser av tanken att gå tillbaka till sitt jobb i höst.

Annons

Du skulle ju haft tid att kastat iväg några ansökningar. Men hejdades av att du inte visste vad de vill göra i ditt liv. (Jag har själv varit där längre än de flesta men fick hjälp av en coach. )

Du kanske har varit så upptagen med att tillgodo se andra, mamma, pappa, vänner och ja, nu tar barnen all uppmärksamhet och kraft. Så nu sitter du på ett tråkigt kontor och jobbar med saker för någon annan skull.

 

Drömmer du att göra något annat kommer lite tips här:

 

  1. Om du ska våga göra något annat måste du vara beredd på att gå ned i lön. Det är härligt med pengar men att jobba med det man älskar överträffar mycket.
  2. Om du inte alls vet vad du ska göra, fråga dig själv vad du gillade som liten. Vad du var bra på helt enkelt. Jag tror vi alla har en eller flera gåvor. Försök att identifiera vilka de är.
  3. Vet du inte själv? Fråga dina vänner vad de tycker är ådina styrkor.
  4. Gå tillbaka till dig själv. Vad är din kärna och ditt riktiga jag. Ta upp hobby som du hade när du var liten. Strosa omkring i dina gamla smultronställen.
  5. Våga skriv ned var du drömmer om. Utan begränsning. Skriv på. Vill du ha en diamant stor som en bil i vardagsrummet. Skriv det.
  6. Gör dina drömmar till bilder och sätt upp de på ett papper och ha på väggen vid din säng.

Mina tips på vägen: Det ska vara roligt och kännas som att du har medvind.

 

Följ mig på Instagram där jag är mest aktiv: @carolinenorbeliecoaching

Facebook Stresscoachen Caroline Norbelie

Facebookgruppen: Hejdå stressen

Bilderna på mig är tagna av Anna Forssell AE Photography

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar