Annons
Annons

Vårda alla relationer


Om livet är tufft och du känner att du tappat dig själv kan ett syskon vara den bästa påminnelsen om vem du är och hur du tar dig tillbaka. Om du är inne i stressen och ekorrhjulet, så kan det vara bra att grunda dig själv genom att träffa någon nära.

Annons

Syskonkärlek, vilken speciell relation det är. Den som vet allt om dig. Den som har älskat dig sen dag ett. Och i stunder hatat dig. För mig är min bror den som har format mig till den jag är idag och den som jag beundrat hämningslöst. Jag gjorde allt han sa som liten. Det har jag slutat med som tur är. Det finns ingen jag har roligare med, vi skrattar konstant när vi ses.

Jag kom just hem från London där jag varit en helg med min bror då pappa fyllde 70 år.

Nu har vi bestämt att ses oftare utan barn och respektive. Det ger så mycket.

Här är min farbror Thomas i mitten som tagit fram den där planeringsboken Prio5 . Släkten är bäst och värst. Pappas hund var även med på 70 års middagen och hade en egen stol. Pappa är världens största djur vän.

Ha en härlig dag.

 

 

 

 

Följ mig på instagram @carolinenorbeliecoaching

Facebook Stresscoachen Caroline Norbelie

Facebookgruppen: Hejdå stressen

Bilden på mig i header är tagen av Anna Forssell AE Photography

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar