Annons
Annons

Vila dig till framgång


Konstigt! I hela min uppväxt har det tjatats om att vi ska upp, ut i solen och få saker gjort. Jag anklagar inte någon. Jag gör samma sak. Vila är något som vissa kanske föds med, men tappar längs vägen. Undrar varför? Varför pushar vi oss så hårt? Undrar vad som driver oss? Förutom att det ger pengar till mat.

Annons

Jag tror framtidens stjärnor är de som vågar vila. Min pappa är galopptränare elitnivå i England. Han förstod tidigt det där med vila och prestation när det gällde hästar. Han låter hästarna vila under längre tid innan lopp. En tid innan loppet trappar han sakta ned träningen. För att de skulle kunna ge allt på tävlingen. Vilan gav framgång. Han vann Breeders cup, det största man kan vinna inom galopp. Fast det är klart. Han tar hand om hästarna på ett fantastiskt sätt också. Han tar han om dem med kärlek och perfektion. Och dessutom har han förmågan att läsa deras kroppsspråk. Han säger också att det har med musklerna att göra, det tar 10 dagar för en muskel att återhämta sig. Vare sig du är häst eller människa.

Tänk om jag kunde ta hand om mig själv som han gjorde med hästarna. Det gäller att våga vila. Att lita på att det kommer gå bra ändå. Vila samtidigt som alla andra stressar som galningar.

Nu ska jag lägga mig ned en stund. Och sen är planen att jag ska få till min meditation och dessutom vila på soffan en stund varje dag.

Är du med mig?

 

 

Om du vill lära dig meditera: Läs:  Meditation skolan del 1

Boka till hos mig som coach: maila [email protected]

följ mig på @carolinenorbeliecoacing

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar