Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Varva med något näringsrikt

  22 juli 2017

  O

  Är sommarlov lika med vitt socker i överflöd? Då kan jag tipsa om ett bättre alternativ till glass. Super god och den mättar. Jag är inte särskilt strikt när det gäller barnen även om jag verkar så när jag jämför med andra familjer. Mina barn äter vanlig glass men jag tycker det bra att varva med något som ger lite mer näring.

  Annons

  1 fryst banan

  1 dl jordnötssmör

  1 sked honung

  Mixa och njut!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar