Annons
Annons

Vem är din lärare


Det blev så tydligt den här veckan då jag och Martin hade egentid på eftermiddagarna och vi åkte offpist. Helt underbart att få vara själva. Då var vi mest ute i skogen och åkte skidor. Vi har levt i hop i  16 år. Det har lärt mig att det blir lättare om jag ser honom som min livslärare.

Annons

När han föreslår och tjatar om att jag ska kasta mig ut för ett 4 meter hopp i skogen även fast jag är lite rädd för höjder eller när han vaknar på dåligt humör trots livet är underbart.

Om jag då har inställning: vad ska jag lära mig av honom? Istället för att bli irriterad. Det gör det lättare att zooma ut och få perspektiv på varför man är tillsammans förutom att det ibland kan vara underbart. Detta gäller även barnen. De är ju mina främsta lärare. Jag lär mig känna och tygla min ilska och ge kärlek även när de är så jobbiga att jag vill skrika rakt ut. Vilka är dina lärare? Vad ska du lära dig?

Följ mig på Instagram @carolinenorbeliecoaching

Intresserad av mig som coach? Läs på min hemsida:

https://www.carolinenorbelie.com/

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar