Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Vems är din semester?

  16 juli 2017

  Din man gillar golf, dina barn vill ligga i barnpoolen och din svärmor vill sitta i skuggan och dricka campari. Men vad vill du?

  Jag har tidigare skrivit om att människor med utmattningssyndrom ofta har ett stort hjärta och tänker för mycket på andra. För en sådan personlighet kan även semestern vara stressig. Det kan bli jobbigt eftersom du vill att andra ska må bra och lätt glömmer dina egna behov. Nu är det många som hänger med släkt, vänner och andra udda konstellationer så då gäller det att inte bara åka med på vad andra gillar utan istället ta kommando över din egen semester.

  Ett tips är att skriva ned vad du behöver göra för att du ska må bra. Var tydlig mot din partner om vad du vill göra. Låt inte livet rulla på utan att DU har bestämt hur dina semesterdagar ska se ut. Är det en morgonpromenad och en grön smoothie som får dig att må bra? Unna dig det. Håll fast vid rutiner som träning, sömn och vad det nu är som gör dig glad.

  Annons

   

  Njut av DIN semester!

   

  följ mig på instagram @carolinenorbeliecoaching

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar