Annons
Annons

Vill du skapa förändring i livet?


 

Hej.

Ni har kanske inte missat att jag arbetar som coach och stresscoach.

Vill du skapa förändring? Upplever du för mycket stress? Fungerar din relationer? Behöver du något att brinna för? Välmående består av flera delar såsom relationer, kost, karriär och träning. Alla delar måste fungera om man ska må bra.

Annons

All typ av förändring måste vara väl förankrad och komma inifrån. Som coach finns jag där som stöd och bollplank, jag hjälper dig att identifiera vad du behöver göra. Tillsammans sätter vi upp mål och en tidplan för att nå dit. Eftersom förändring är en process – och processer kräver lite tid – brukar jag rekommendera sex sessioner till att börja med. Men det är inget som är hugget i sten. Allt beror på vart du vill och vad du behöver hjälp med.

Grunden till en lyckad coachning är en bra personkemi. Du behöver känna att du har fullt förtroende för mig. Därför börjar vi med att ses på ett gratis lära-känna-möte där jag berättar lite kort om mig och hur jag jobbar. Därefter får du berätta din historia, var du befinner dig just nu, vad du vill ha hjälp med och vad du vill ha ut av våra träffar. Känns allt bra definierar vi målen, hur vi ska nå dit och hur lång tid det kan tänkas ta. Härligt! Då har vi en plan.

Om man bokar via www.competencer.com kan man få ett erbjudande gå in och boka mig där. Gå in där och sök på Caroline Norbelie. Behöver ni rekommendationer hur jag är som coach finns det också att få.

Nu är det vår och vi närmar oss sommaren men vi kan starta igång och känna för att sedan fortsätta i höst.

Kontakta mig på [email protected]

@carolinenorbeliecoaching

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar