Annons
Annons

Let your past be your university


 

 

Som coach märker jag tydligt att stressen ofta kommer ifrån barndomen. Alltså inte den som skapas på kontoret där chefen svansar runt och hetsar dig att bli klar med dina uppgifter. Utan jag menar den du känner inom dig. Den som kanske är anledningen att du skriker på dina barn eller den stress som gör att du inte vågar göra det du vill i livet. Den som alltid är där inom dig.

Annons

Vet du att det kan vara erfarenheter från barndomen? Dina egna upplevelser. Din rädsla. Du kanske vet var det är? Men det positiva är att du måste inte känna så. Du kan göra något åt det. Du kan gå igenom det.

Om du inte går igenom det som känns jobbigt, så trycker du ned det. Då skapar du stress. Dåliga stress. Som en stressfabrik. Om du känner att du har massa jobbiga saker inom om dig som vill ut och inte vet hur.

 

Börja skriva. Skriv om hur det känns, om det jobbiga som hände. Sen när du börjat bekantat dig med det jobbiga, så kanske du kan våga prata om det. Med en vän. Eller någon kunnig. Låt inte din bakgrund förstöra och skapa stress för dig och de runt om dig. Lär dig av den. Låt den vara ditt bästa universitet.

 

Om du vill boka mig som coach: [email protected]

Följ mig på insta @carolinenorbeliecoaching

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar